Pilotul brazilian Rubens Barrichello va parasi echipa Ferrari la sfarsitul actualului sezon. Locul sau in echipa va fi luat de unul dintre conationalii sai, Felipe Massa, in varsta de 24 de ani, actualmente unul dintre pilotii lui Sauber. Ferrari isi
Pilotul brazilian Rubens Barrichello va parasi echipa Ferrari la sfarsitul actualului sezon. Locul sau in echipa va fi luat de unul dintre conationalii sai, Felipe Massa, in varsta de 24 de ani, actualmente unul dintre pilotii lui Sauber. Ferrari isi exprimase deja optiunea in favoarea lui Massa inca din 2001, si l-a si testat, in 2003. Se pare ca Rubens Barrichello - care a cerut rezilierea contractului cu un an mai devreme - a semnat un nou contract cu BAR. Pilotul brazilian, in varsta de 33 de ani, a castigat 9 curse sub culorile lui Ferrari. Insa se pare ca era tot mai nemultumit de pozitia sa de numar doi in echipa, mereu in umbra lui Michael Schumacher. Probabil ca momentul care l-a mahnit cel mai mult a fost cel in care, la finalul unui mare premiu, pe care Barrichello era pe punctul sa-l castige, echipa de la pupitrul tehnic i-a ordonat sa franeze si sa-l lase pe Schumacher sa-l depaseasca, ca astfel pilotul german sa nu aiba nici o problema la adjudecarea titlului mondial.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.