Centrul de Medicina Interna Fundeni si netBridge au lansat un serviciu contra cost de consultatii medicale prin Internet la adresa www.SfatulMedicului.ro.
Site-ul SfatulMedicului.ro vine in ajutorul persoanelor active, cu o viata sociala si pr
Centrul de Medicina Interna Fundeni si netBridge au lansat un serviciu contra cost de consultatii medicale prin Internet la adresa www.SfatulMedicului.ro.
Site-ul SfatulMedicului.ro vine in ajutorul persoanelor active, cu o viata sociala si profesionala bogata. In general, acestea acuza probleme minore de sanatate pe care le ignora din cauza lipsei de timp sau pe care le trateaza dupa ureche, fara sa consulte un medic.
''Acest site este alternativa comoda a unei consultatii clasice, careia insa nu i se substituie in totalitate. SfatulMedicului.ro ofera asistenta in depistarea si rezolvarea problemelor de sanatate prin sfaturile unor medici cu experienta. Pe aceasta cale, utilizatorii site-ului pot intelege mai bine starea lor de sanatate si pot lua deciziile corecte. Consultatiile sunt asigurate de medici ai Centrului de Medicina Interna Fundeni si ai altor clinici partenere prin intermediul unei aplicatii specializate, dezvoltata de netBridge impreuna cu medicii Spitalului Fundeni. Aplicatia sondeaza in profunzime atat simptomele persoanelor care solicita consultatia, cat si istoricul patologic al acestora. In plus, pacientul virtual poate discuta cu medicul, tot prin intermediul site-ului, daca specialistul considera ca mai are nevoie de informatii suplimentare'', precizeaza reprezentantii netBridge.
SfatulMedicului.ro ofera si posibilitatea de a plati in avans, prin intermediul site-ului, o consultatie la unul dintre cabinetele partenere. Site-ul a fost creat si pentru persoanele care, in lipsa unui sfat avizat, iau medicamente ''dupa ureche". Acestea vor avea ocazia sa consulte on-line un specialist, in loc sa se "indoape" cu medicamente, si sa ia decizia corecta pentru a-si imbunatati starea de sanatate.
Costul unei consultatii virtuale este de 1 euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.