Incepand de astazi RomTelecom demareaza un program de discount-uri pentru noile servicii de Internet si date, ADSL Express si ClickNet Express, menite sa transforme Internetul de mare viteza intr-o solutie accesibila si atractiva pentru toate categor
Incepand de astazi RomTelecom demareaza un program de discount-uri pentru noile servicii de Internet si date, ADSL Express si ClickNet Express, menite sa transforme Internetul de mare viteza intr-o solutie accesibila si atractiva pentru toate categoriile de clienti. Reducerile pentru studenti si liceeni necesita incheierea unui contract initial pe o perioada de minimum 1 an, un singur produs ADSL per client. Conectarile se fac doar in reteaua magazinelor RomTelecom, iar clientul trebuie sa prezinte carnetul de student sau elev. Spre exemplificare, in cazul unui contract incheiat pe un an, se va beneficia de scutire totala de la plata abonamentului pe lunile 1, 12, 13, in timp ce valoarea abonamentului pentru lunile 2-10 va ramane neschimbata. Informatii despre programul de discount-uri pot fi obtinute direct la magazinele RomTelecom.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.