Timp de patru ore, in weekend, dansul si distractia vor fi coordonatele de baza pe plaja ProFM din Mamaia. De la ora 18.00 pana la ora 22.00, din studioul instalat pe plaja ProFM se vor auzi toate stilurile muzicale, de la groove si funk pana la lati
Timp de patru ore, in weekend, dansul si distractia vor fi coordonatele de baza pe plaja ProFM din Mamaia. De la ora 18.00 pana la ora 22.00, din studioul instalat pe plaja ProFM se vor auzi toate stilurile muzicale, de la groove si funk pana la latino. Responsabil cu mentinerea in forma a clubber-ilor e DJ G.Reep. incalzirea va fi facuta cu beat-uri mai cuminti. insa pana la ora 22.00 se va ajunge la muzica "hard" de club.
Azi, in Club Motor din Mamaia, minimalele vor fi date la maximum intr-un party condus de Guido Schneider. Iar sambata, dupa un warm up cu G. Reep, Jesse Rose va fi convocat la platane.
In club La Mania, azi, ProFM il aduce pe unul din cei mai indragiti DJ din New York, Bill Patrick. Sambata, atmosfera va atinge cote maxime cu Burridge, care se va asigura ca nimeni nu paraseste clubul pana dimineata.
Nici la Ultima Playa seara de sambata nu va fi una linistita. De acest lucru se va ocupa Mr. C, care va mixa pentru prima oara la malul marii.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.