Marko Bela le recomanda partenerilor de coalitie disciplina si organizare in campania electorala pentru a nu periclita procesul de integrare a Romaniei in UE. Uniunea nu a fost entuziasmata de decizia premierului Tariceanu de declansare a procedurii
Marko Bela le recomanda partenerilor de coalitie disciplina si organizare in campania electorala pentru a nu periclita procesul de integrare a Romaniei in UE. Uniunea nu a fost entuziasmata de decizia premierului Tariceanu de declansare a procedurii alegerilor anticipate, intrucat prin disciplina si organizare s-ar fi putut gasi solutii corespunzatoare, apreciaza liderul UDMR.


Presedintele PSD Covasna, Adrian Vlad Casunean, a rezolvat disputele etnice de la nivelul judetului printr-o propunere total neinspirata. Vlad Casunean a lansat un apel la romanii din judet sa faca mai multi copii pentru a schimba procentul etnic din zona. El a adus argumentul ca in '90, 25% din covasneni erau romani, iar acum sunt doar 22%.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.