Gigi Becali (foto) si-a luat un nume nou, i-a prezis Stelei calificarea, dupa care i-a recomandat lui Piturca pe Iacob si Nicolita.


* Multumire. "M-a incantat jocul echipei. Se vad fructele care s-au copt dupa cinci ani de munca,
Gigi Becali (foto) si-a luat un nume nou, i-a prezis Stelei calificarea, dupa care i-a recomandat lui Piturca pe Iacob si Nicolita.


* Multumire. "M-a incantat jocul echipei. Se vad fructele care s-au copt dupa cinci ani de munca, emotii si lupta", a spus, dupa meciul de aseara, Gigi Becali.


* Nicolita. "Nicolita este de acum fotbalistul meu preferat, dar nu vreau sa-l mai laud, sa procedez ca in cazul lui Cristea. Nu mai pun presiune. Oricum, va ajunge cel mai bun fotbalist din tara. Piturca imi zicea: "Ce Gigi, a ajuns Steaua sa stea in Nicolita?" si acum e mut de admiratie. Nicolita a schimbat jocul Stelei", l-a laudat latifundiarul pe cel mai bun jucator al Stelei in returul cu Shelbourne.


* Keca. "N-a fost dat afara pentru greselile din Supercupa. Eu i-am zis lui Mihai Stoica inca de la finalul campionatului ca nu-i de Steaua. L-am mai tinut ca a vrut Protasov, dar mai bine joaca pustii de 19 ani decat altii care n-au valoare de Steaua. I-am achitat banii pe care-i datoram lui Keca", a lamurit Becali.


* Iacob. "A avut dreptate Zenga cand a spus ca Steaua are nevoie de un atacant de careu. Victoras va face cel mai bun cuplu de atacanti cu Mutu la nationala. E treaba lui Piturca daca nu vrea sa-l ia".


* Calificare. "Nu vedeti ca Rosenborg e la pamant? Daca Dumnezeu va tine cu noi inca o secunda, vom face fericiti cinci milioane de suporteri ai Stelei".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.