Politistii constanteni, sprijiniti de luptatori DIAS, agenti de paza ai SC "Romnational" SRL, jandarmi si grupe voluntare de cetateni, scormonesc in continuare prin zonele limitrofe satului Plopeni, inclusiv in cea a Canalului Dunare - Marea Neagra,
Politistii constanteni, sprijiniti de luptatori DIAS, agenti de paza ai SC "Romnational" SRL, jandarmi si grupe voluntare de cetateni, scormonesc in continuare prin zonele limitrofe satului Plopeni, inclusiv in cea a Canalului Dunare - Marea Neagra, sperand sa o gaseasca pe fetita de numai sase ani Andreea Mihaela Dodan. in acelasi timp, investigatiile si cercetarile sunt continuate de un colectiv de ofiteri din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, sub coordonarea inspectorului sef al IPJ Constanta, comisar sef Victor Popescu. Pana in prezent s-a format un cerc de banuiti, persoane care urmeaza sa fie identificate si audiate, pentru ca unele dintre ele sunt disparute de la domicilii. Cinci dintre ele deschid lista suspectilor deja identificati. Politistii spun ca orice informatie primita de la cetateni in vederea solutionarii acestui dificil caz este extrem de importanta pentru politie.
Persoanele care detin date sau elemente in plus privind disparitia minorei, ori daca au vazut-o pe aceasta in diferite zone insotita de alte persoane, sunt rugate sa telefoneze de urgenta la numerele de telefon 955 si 112.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.