Pat Fenlon, antrenorul lui Shelbourne Dublin, ii acuza pe suporterii stelisti de rasism.
in "Irish Independent", Fenlon a criticat "tratamentul verbal" la care au fost supusi jucatorii de culoare Curtis Fleming si Joseph Ndo din partea supo
Pat Fenlon, antrenorul lui Shelbourne Dublin, ii acuza pe suporterii stelisti de rasism.
in "Irish Independent", Fenlon a criticat "tratamentul verbal" la care au fost supusi jucatorii de culoare Curtis Fleming si Joseph Ndo din partea suporterilor stelisti, pe "intimidantul stadion Ghencea". Cei doi jucatori au fost si tinta unor obiecte aruncate de unii fani "ros-albastri", evenimente consemnate in raport de observatorul meciului.
"Una din dezamagirile acestei seri a fost faptul ca am avut doi jucatori de culoare pe teren, care au fost abuzati, iar acest lucru este inacceptabil. in majoritatea tarilor, acest comportament rasist a fost eradicat, iar daca oamenii doresc sa fie seriosi, atunci trebuie sa ia masuri. E scandalos ca, in zilele noastre, jucatorii sa fie dispretuiti pentru culoarea pielii", a declarat Fenlon. Antrenorul irlandez a spus ca un eventual protest la UEFA va fi lasat la latitudinea conducerii lui Shelbourne.
Altfel, tehnicianul a recunoscut ca Steaua a meritat victoria: "Am facut cadou cateva goluri, dar mai departe merge echipa mai buna, nu e nici o indoiala. Golul trei a fost unul ucigas, care a inclinat decisiv balanta".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.