In anul 2002 Mos Nicolae ne-a daruit o fetita, Maria. Mare bucurie si fericire, un ingeras de bebe. Ne era sufletul fericit, acasa mai aveam si un baietel. Fericirea a fost de scurta durata - doua luni. La un control, un medic foarte priceput, cu un
In anul 2002 Mos Nicolae ne-a daruit o fetita, Maria. Mare bucurie si fericire, un ingeras de bebe. Ne era sufletul fericit, acasa mai aveam si un baietel. Fericirea a fost de scurta durata - doua luni. La un control, un medic foarte priceput, cu un stetoscop a descoperit ca inima Mariei bate altfel. Au urmat investigatii, spitale, teama, imprumuturi, oameni cu suflet mare care ne-au ajutat, vanzari de bunuri din propria curte, pentru a afla diagnosticul corect si a salva viata fetitei. De 2 ani de zile, mama si copil, am batut drumurile catre spitalele din Bucuresti, Constanta, Cluj, Timisoara, Targu Mures. Diagnosticul este foarte grav si desi Mariei i s-a pus la varsta de 11 luni stimulator cardiac (care o ajuta mult), problema nu este rezolvata. Nimeni nu a facut o asemenea operatie la noi in tara, nimeni nu-si asuma raspunderea. Din pacate, timpul nu este de partea noastra, inima Mariei e foarte marita.
Fetita este atat de obisnuita cu plecarile la spitale, caci daca vede valiza pregatita intreaba daca merge la Timisoara (ce-i drept acolo am intalnit si doctori - oameni cu suflet carora le multumim).
Maria este un copil frumos, lipicios si foarte istet, la 2 ani merge la gradinita cu fratiorul ei si invata poeziile celorlalti copii.
Dumnezeu ne-a ajutat si prin oameni am gasit o clinica unde Maria poate fi operata, in doua etape. Acum ne-au reinviat toate sperantele si privim altfel viitorul Mariei.
Singura problema e ca aceasta clinica este in SUA - Cleveland, Ohio si ne trebuie o gramada de bani. stim ca undeva, departe, este salvarea copilului nostru si fara ajutorul oamenilor nu putem ajunge acolo.
Va rugam pe voi, oameni buni, salvati-o pe Maria. Nu ne este rusine sa va cerem ajutorul, suntem disperati si neputinciosi in fata sortii.
Aceasta e povestea si cu ajutorul dv. speram sa aiba un final fericit.


Razvan Ion, com. Malu, jud. Ialomita


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.