Ma numesc Dorina Roman, locuiesc in Onesti, Bacau. Vin la dv. cu o mare rugaminte, sa ne ajutati asa cum stiti dv. sa o faceti. Mama mea, Turturica Maranda, locuieste in comuna Gura Vaii, sat Patrascani si are vene-rabila varsta de 87 de ani. Atat ma
Ma numesc Dorina Roman, locuiesc in Onesti, Bacau. Vin la dv. cu o mare rugaminte, sa ne ajutati asa cum stiti dv. sa o faceti. Mama mea, Turturica Maranda, locuieste in comuna Gura Vaii, sat Patrascani si are vene-rabila varsta de 87 de ani. Atat mama mea, cat si o parte din satul amintit au mari probleme cu Electrica Onesti, care pur si simplu isi bate joc de locuitorii acestui catun. Le intrerupe curentul frecvent, cu zilele si nu le da nimeni nici o explicatie. Cand va lua sfarsit acest calvar? Eu ii aduc mamei mele mancare si o arunca pentru ca i se strica in frigiderul care mai mult e dezghetat decat sa functioneze. La telefonul Electrica suna vesnic ocupat, deci nu raspunde nimeni sa ne spuna ce se intampla. Poate ca acum au scuze cu inundatia, dar la noi nu a fost si jumatate de sat are curent.
Apelez la dv. poate ne ajuta cineva de competenta de la Bucuresti, daca pe cei de la Onesti ii depaseste aceasta avarie. Chiar daca suntem la tara, suntem si noi oameni si noi avem nevoie de electricitate la fel ca si cei de la oras. Avem vecini cu copii mici si e greu, pentru ca li se strica laptele pentru bebelusi.


Dorina Roman, Onesti


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.