Guvernul a stabilit ieri termenele in procesul de punere in posesie asupra terenurilor agricole si forestiere. Ministrul agriculturii, Gheorghe Flutur, a explicat ca primul pas pe care trebuie sa il faca fostii proprietari este sa se adeseze comisiil
Guvernul a stabilit ieri termenele in procesul de punere in posesie asupra terenurilor agricole si forestiere. Ministrul agriculturii, Gheorghe Flutur, a explicat ca primul pas pe care trebuie sa il faca fostii proprietari este sa se adeseze comisiilor de retrocedare, comunale si celor judetene, pana la 22 septembrie. Potrivit noului regulament, fostii proprietari ai unui teren aflat sub luciu de apa, vii sau livezi au un termen de 90 de zile pentru a ajunge la o intelegere cu proprietarul investitiei. Acesta trebuie sa plateasca despagubiri fostului proprietar la valoarea de piata.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.