Multi dintre romanii care lucreaza in strainatate nu vor mai putea veni in tara si, evident, nici nu-si vor mai cheltui banii in Romania. Potrivit "Ziarului financiar", oamenii vor continua sa trimita bani acasa, insa nu atatia cati ar fi cheltuit da
Multi dintre romanii care lucreaza in strainatate nu vor mai putea veni in tara si, evident, nici nu-si vor mai cheltui banii in Romania. Potrivit "Ziarului financiar", oamenii vor continua sa trimita bani acasa, insa nu atatia cati ar fi cheltuit daca ar fi venit in tara. "Sunt orase intregi, precum Focsani, Vaslui, Bacau, Suceava sau Baia Mare, unde vanzarile de produse electronice si electrocasnice explodeaza in lunile iulie si august, cand se intorc romanii plecati la munca in strainatate", a declarat, pentru "Ziarul financiar", Gyorgy Baba, director al unei companii care importa asemenea produse.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.