Bursa Electronica RASDAQ (BER) va relua, maine, tranzactionarea unui numar de 37 de societati, acesta fiind cel de-al saptelea grup de emitenti care vor utiliza mecanismul de tranzactionare, de negociere dezvoltat pe platforma ARENA (XMBS) a Bursei d
Bursa Electronica RASDAQ (BER) va relua, maine, tranzactionarea unui numar de 37 de societati, acesta fiind cel de-al saptelea grup de emitenti care vor utiliza mecanismul de tranzactionare, de negociere dezvoltat pe platforma ARENA (XMBS) a Bursei de Valori Bucuresti (BVB), informeaza RASDAQ.
De asemenea, pe masura ce RRA si Regisco vor confirma consolidarea registrelor societatilor aflate in proces de translatare pe noua platforma tehnica, RASDAQ va comunica momentul reluarii tranzactionarii valorilor mobiliare emise de acestea.
In prezent, Bursa Electronica RASDAQ utilizeaza sistemul ARENA pentru un numar de 1.062 de emitenti, dintre care 120 tranzactioneaza utilizand sistemul de licitatie ARENA-RGBS si 942 - sistemul de negociere ARENA-XMBS. Din 20 iulie, programul pietei de negociere extrabursiera XMBS este in zilele de miercuri si vineri, orele 8.40 - 9.40, in afara intervalului de derulare a sedintei de tranzactionare din cadrul BVB.
Pana in prezent, in cele opt sedinte de tranzactionare pe piata de negociere extrabursiera XMBS s-au realizat tranzactii in valoare de 12.703.245,31 lei noi.
Printre noii intrati se numara companiile Roni Vin (Legume-Fructe) SA Panciu, Metalo-Chimice 105 Piese Auto SA Iasi, Agromec SA Dobreni, Primavara SA Lehliu Gara, Torentul SA Ramnicu Valcea, Ovidiu SA Bucuresti, Hategana SA Hateg, Zenit SA Curtea De Arges, Protplant SA Bucuresti, Remat SA Suceava, Taxi Service Titan SA Bucuresti, Vinuri Si Bauturi SA Miercurea Ciuc, Trans-Tora SA Bucuresti, Siaj SA Tulcea, Agromec SA Varasti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.