Alexandra Dinu si fostul ei sot Adrian Mutu s-au lasat de modeling. Daca pana in urma cu cateva luni cei doi erau trecuti in galeria de celebritati a agentiei MRA, de altfel cea mai importanta agentie de modele din Romania, alaturi de alte vedete pri
Alexandra Dinu si fostul ei sot Adrian Mutu s-au lasat de modeling. Daca pana in urma cu cateva luni cei doi erau trecuti in galeria de celebritati a agentiei MRA, de altfel cea mai importanta agentie de modele din Romania, alaturi de alte vedete printre care si Monica Birladeanu, Roxana Ciuhulescu si Andreea Raicu, acum nici Alexandra si nici Adrian nu mai apar la aceasta sectiune.
in urma cu patru luni, daca o firma dorea sa faca o campanie publicitara in care sa apara fie Alexandra, fie Adrian, fie amandoi, se adresa agentiei care-i reprezenta aici. in momentul de fata cei doi fosti soti nu mai au contract cu nici o astfel de agentie pentru ca nu mai sunt interesati sa-si vanda imaginea. Sau cel putin nu sunt interesati sa o faca prin intermediul unei agentii. Directorul agentiei MRA, Liviu Ionescu, ne-a declarat ca decizia de a-i exclude de pe site-ul agentiei ii apartine: "Site-ul agentiei a fost refacut recent, asa ca am scos modele cu care nu am mai lucrat de o perioada buna de timp. Asa s-a intamplat si cu Alexandra Dinu si Adrian Mutu. Pentru ca desi si-au dat acordul sa fie modele MRA, nu prea am colaborat cu ei. Cu Adrian nu am apucat sa lucrez niciodata pentru ca era foarte ocupat, iar cu Alexandra am pierdut legatura pe parcurs. A plecat din tara, si-a schimbat numarul de telefon de mai multe ori, nu am avut unde sa o contactez..."
Este cunoscut faptul ca fosta sotie a lui Adrian Mutu isi schimba foarte des numarul de mobil si de cele mai multe ori chiar si prietenii ei din tara iau foarte greu legatura cu ea. in urma cu aproape un an Alexandra a venit in Romania pentru a promova o bautura usor alcoolizata, dar de atunci nu si-a mai asociat imaginea cu nici un alt produs pentru a-l promova in Romania.
Cu toate ca atat Alexandra cat si Adrian ar putea castiga foarte multi bani din publicitate, cei doi nu mai sunt tentati de a aparea in reclame, cel putin nu in cele care se realizeaza la ei in tara. Chiar daca si in Romania reclamele in care apar vedete au un buget mare.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.