Mihai Stoica (foto) l-a dat afara pe bosniacul Boris Keca pentru a minimaliza gafa protejatului sau, Ghionea, care a luftat nepermis la golul lui Baltoi.
Haosul este la moda in curtea campioanei. Imediat dupa partida de Supercupa, Steaua - Di
Mihai Stoica (foto) l-a dat afara pe bosniacul Boris Keca pentru a minimaliza gafa protejatului sau, Ghionea, care a luftat nepermis la golul lui Baltoi.
Haosul este la moda in curtea campioanei. Imediat dupa partida de Supercupa, Steaua - Dinamo 2-3, presedintele "ros-albastrilor", Mihai Stoica, a decis excluderea din lotul Stelei a fundasului Boris Keca, adus in Ghencea in timpul mandatului lui Walter Zenga. Mutarea lui MM, menita sa acopere gafa de proportii a protejatului sau, Sorin Ghionea, care a gresit nepermis oferindu-i dinamovistului Baltoi golul egalarii, 2-2, nu i-a displacut lui Gigi Becali, care a aprobat deja decizia "locotenentului" sau.
"Deocamdata, nu pot comenta acest aspect pentru ca situatia mea la Steaua n-a fost clarificata complet. Nu pot vorbi nici despre ce voi face in viitor, pentru ca astept inca niste raspunsuri din Ghencea", s-a limitat sa comenteze bosniacul Boris Keca. Motivul pentru care Keca n-a vrut sa polemizeze cu oficialii Stelei este de natura financiara, bosniacul avand de recuperat mai mult de jumatate din ratele contractuale. Keca a jucat doar 80 de minute pentru Steaua in returul campionatului trecut.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.