Trupa care a "rupt" topurile romanesti cu piesa "Soarele meu", Mandinga, isi continua ascensiunea, de aceasta data si pe plan international. Mandinga, in frunte cu solista formatiei, Elena (foto), a primit confirmarea valorii sale, fiind invitata la
Trupa care a "rupt" topurile romanesti cu piesa "Soarele meu", Mandinga, isi continua ascensiunea, de aceasta data si pe plan international. Mandinga, in frunte cu solista formatiei, Elena (foto), a primit confirmarea valorii sale, fiind invitata la sfarsitul lunii august la doua congrese de salsa ce vor avea loc la Barcelona si Atena. Congresul de salsa de la Barcelona se va desfasura in Palatul Sporturilor, sala ce are o capacitate de 70.000 de locuri, trei instructori de salsa urmand sa le descifreze invataceilor secretele acestui dans. in aceasta seara, de la ora 21.00, National FM organizeaza un concert Mandinga in clubul Princess, din Regie. De precizat ca intre impresarul trupei si directorul Teatrului Bulandra, Ducu Darie, exista discutii avansate ca trupa sa prezinte, incepand din toamna, la fiecare sfarsit de saptamana, un spectacol in Gradina Icoanei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.