La inceputul anului, Monica Anghel (foto) si-a manifestat intentia de a intenta proces de divort. Interpreta a declarat presei ca are de gand sa divorteze de medicul Andrei Carandino. Cu toate acestea, Monica a deschis cu intarziere actiunea de divor
La inceputul anului, Monica Anghel (foto) si-a manifestat intentia de a intenta proces de divort. Interpreta a declarat presei ca are de gand sa divorteze de medicul Andrei Carandino. Cu toate acestea, Monica a deschis cu intarziere actiunea de divort. Cei doi s-au decis asupra partajului si si-au contactat avocatii! Ieri, la Judecatoria sectorului 2 din Capitala s-a judecat procesul de divort al interpretei si al medicului Andrei Carandino. Avocatul interpretei, Catalin Dancu, ne-a declarat ca dupa toate probabilitatile astazi se va da pronuntarea! Monica Anghel l-a cunoscut pe Andrei Carandino in 1993 si s-au casatorit un an mai tarziu. Astazi, cei doi soti au pus punct unei casnicii care a durat 11 ani. Monica si Andrei au decis sa se desparta in relatii amicale, ca doi oameni civilizati.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.