Selectionerul Victor Piturca a anuntat lista jucatorilor din strainatate convocati pentru partida cu Andorra, de la 17 august, din preliminariile CM 2006. Surprizele tehnicianului sunt Mihai Tararache si Razvan Cocis, ultimul chemat in premiera la na
Selectionerul Victor Piturca a anuntat lista jucatorilor din strainatate convocati pentru partida cu Andorra, de la 17 august, din preliminariile CM 2006. Surprizele tehnicianului sunt Mihai Tararache si Razvan Cocis, ultimul chemat in premiera la nationala "mare". Iata, care sunt cei 10 fotbalisti convocati de Piturca pentru meciul care va avea loc la Constanta, de la ora 21.30: Lobont, Mitea (ambii Ajax), Contra (Atletico), Stoican, Rat, Barcauan (toti sahtior), Chivu (AS Roma), Cocis (Sheriff Tiraspol), Tararache -foto - FC ZUrich) si Mutu (Juventus). Reunirea lotului va fi duminica, la ora 11.00, la Casa Fotbalului.
Marica, trimis la "tineret". Antrenorul reprezentativei de tineret, Florin Marin, i-a anuntat pe cei patru "stranieri" convocati pentru meciul amical Romania - Israel, programat la 16 august, la Mogosoaia. Fotbalistii alesi de "Flocea" sunt: Hutan, Florescu (ambii Sheriff), Keseru (Nantes) si Marica (sahtior).


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.