Niciodata pana acum astronautii nu au incercat sa repare scutul termic al navetei lor. Pozitia defectului este incomoda, la limita inferioara a navetei, iar bratul-robot al ISS va trebui sa se curbeze si sa se alungeasca de-a lungul corpului lui Disc
Niciodata pana acum astronautii nu au incercat sa repare scutul termic al navetei lor. Pozitia defectului este incomoda, la limita inferioara a navetei, iar bratul-robot al ISS va trebui sa se curbeze si sa se alungeasca de-a lungul corpului lui Discovery, pentru a-l aduce pe cel ce va iesi in spatiu pana in acel punct. El va incerca sa smulga protuberantele cu manusa, iar daca nu va reusi, va incerca sa le taie cu ferastraul.
Navetele s-au intors in trecut cu parti lipsa din scutul termic, dar niciodata acestea nu au fost atat de mari. Niciodata NASA nu a avut o explicatie certa asupra cauzelor fenomenului, ea a jucat "ruleta ruseasca" la fiecare zbor, a spus Wayne Hale.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.