Torinezii, a caror delegatie va cuprinde 51 de persoane, vor sosi la Timisoara astazi, la ora 12.30. Ei vor fi cazati la Hotel Continental, acelasi in care a stat Real Madrid in urma cu 13 ani, unde au rezervat 16 camere duble si 19 simple, dar raspa
Torinezii, a caror delegatie va cuprinde 51 de persoane, vor sosi la Timisoara astazi, la ora 12.30. Ei vor fi cazati la Hotel Continental, acelasi in care a stat Real Madrid in urma cu 13 ani, unde au rezervat 16 camere duble si 19 simple, dar raspandite pe trei etaje, 8, 9 si 10! Pentru cazarea delegatiei italiene, Timisoara va achita 300.000.000 lei vechi.


* Fotbalistii lui Fabio Capello si staff-ul tehnic al echipei vor avea meniu tip bufet suedez, la ora 13.30, in care predomina salatele, fructele, insa nu vor lipsi nici specialitatile italinesti, precum spaghete in sos de rosii, sunca de Bresaola si branza Parmegiano. La plecarea de pe Bega, fiecare component al delegatiei italiene va primi si un pachet de drum, cu fructe, sunca, branza si apa plata.


* Camerele vor fi eliberate in aceeasi zi, la ora 20.00, cand este programata plecarea spre stadion. Dupa meci, delegatia italiana va pleca direct la Aeroportul "Traian Vuia".


* Mobilierul din vestiarele stadionului "Dan Paltinisanu" va fi inlocuit pana la ora meciului amical. Modelul pieselor de mobilier e la fel cu cel de la "Allianz Arena".


* S-au facut si primele probe la sistemul de irigatie al bazei de antrenament si au fost insamantate toate cele trei terenuri.


* S-a refacut curtea interioara de la vestiare, urmand sa se aduca imbunatatiri si la exteriorul cladirii.


* Prezentarea echipei Juventus va fi facuta, ca si la "Seara Campionilor", de Florin Calinescu.


* Lotul timisorean va fi prezentat oficial incepand cu ora 20.00. Accesul pe stadion va fi permis incepand cu ora 17.45. Dupa prezentarea jucatorilor, pe pista vor intra doi cavaleri cu insemnele echipelor Poli Timisoara si Juventus, care vor face un tur pentru a prezenta blazoanele celor doua cluburi. Cel al gazdelor e nou si reprezinta un cavaler calare.


* La ora 21.10, pe teren vor intra jucatorii celor doua formatii, pentru incalzire si vor fi prezentati si componentii lui Juventus. La ora 21.40, formatia rock timisoreana Cargo va interpreta imnul echipei Poli, iar la ora 21.45 va incepe partida.


* Comunitatea italienilor din Banat si-a anuntat prezenta la meci, estimandu-se ca vor fi 4.000-5.000 de "macaronari". Ieri, mai ramasesera la vanzare cateva bilete la tribuna I (capacitatea stadionului e de 32.000 de locuri).

Programul juventinilor



* ora 10.30 - plecare Torino


* ora 12.30 - aterizare Timisoara


* ora 13.00 - masa


* ora 14.00 - odihna


* ora 17.00 - posibila conferinta de presa la hotel/ plimbare prin oras


* ora 19.45 - sosire stadion


* ora 21.45 - meci cu Poli


* ora 0.30 - plecare de la Timisoara.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.