De 11 ani, Marin Paunescu (53 ani) traieste singur in garsoniera pe care o are in Slatina. Desi, in tot acest timp, a sperat ca isi va gasi si el o femeie care sa-i stea alaturi, n-a avut noroc. A incercat si varianta anunturilor matrimoniale, dar in
De 11 ani, Marin Paunescu (53 ani) traieste singur in garsoniera pe care o are in Slatina. Desi, in tot acest timp, a sperat ca isi va gasi si el o femeie care sa-i stea alaturi, n-a avut noroc. A incercat si varianta anunturilor matrimoniale, dar in zadar. Nea Marin spune ca doamnele care l-au contactat "l-au tras in piept". Dezamagit si chinuit de singuratate, el s-a gandit ca "Libertatea" este ultima lui sansa de a-si gasi nevasta.
In speranta ca poate isi va cunoaste jumatatea, Marin Paunescu a batut special drumul de la Slatina la Bucuresti. El ne-a povestit ca este in cautarea unei sotii de 11 ani de zile, de cand a divortat. "Am fost casatorit noua ani, n-am nici copii. Vin, seara, acasa de la munca si nu gasesc pe nimeni", ni s-a plans nea Marin. El nu are mare avere, dar spune ca este un barbat pe care o femeie poate pune baza. "Stau intr-o garsoniera, am o pensie de 1.900.000 lei si mai scot inca 2 milioane de lei din ziarele pe care le vand pe strada", ne-a spus barbatul. El a tot incercat sa-si gaseasca o nevasta, dar n-a avut succes. A dat chiar si anunturi matrimoniale la ziarele locale, dar degeaba. Ba, mai mult decat atat, femeile care i-au dat intalnire "l-au tras in piept", de aceea nea Marin spune ca nu mai are incredere in oltence. "M-am dus odata la intalnire si n-a venit femeia. Am asteptat o jumatate de ora si, cand am vazut ca nu primesc nici un semn de viata, am plecat. Ar fi fost buna, ca era cam de aceeasi varsta cu mine", ne-a povestit Marin Paunescu. Dupa alte cateva rateuri similare, a renuntat.
Cu toate acestea, speranta a reinviat o data cu venirea la Bucuresti. "Sunt sigur ca o sa gasesc o femeie de treaba. Nu vreau sa aiba bani, pentru ca astea sunt mai smechere, am vazut si eu in oras. Mi-as dori sa aiba statura mea, cam 1,60 metri, sa nu fie nici grasa, nici slaba, sa ma inteleaga si sa fie gospodina. Eu sunt serios, nu beau, fumez rar, nu sunt scandalagiu, sunt respectuos, muncitor si ma iau mereu dupa femeie - cum spune ea, eu asa fac. Vreau sa ma casatoresc cu acte in regula", ni s-a mai confesat Marin.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.