Locuitorii si politia din localitatea est-germana Brieskow-Finkenheerd sunt in stare de soc dupa o descoperire macabra: in gradina unei case un gradinar a scos la suprafata noua schelete ale unor nou-nascuti. Suspectul in acest caz este o femeie de 3
Locuitorii si politia din localitatea est-germana Brieskow-Finkenheerd sunt in stare de soc dupa o descoperire macabra: in gradina unei case un gradinar a scos la suprafata noua schelete ale unor nou-nascuti. Suspectul in acest caz este o femeie de 39 de ani, despre care se crede ca a ucis bebelusii, desi mai are patru copii. Autoritatile i-au acuzat si pe locuitori ca au permis masacrul pentru ca nu au ajutat-o pe mama sa-si creasca copii.
Brieskow-Finkenheerd e un mic si linistit oras de provincie, de la granita cu Polonia. Nimic nu anunta tragedia care s-a intamplat ieri: un gradinar a descoperit in curtea unei case scheletele a noua nou-nascuti. Cadavrele fusesera ingropate in ghivece de diverse dimensiuni.
Principala suspecta in cazul acestui masacru este o femeie, Sabine K., in varsta de 39 de ani, somera si alcoolica. Autoritatile presupun ca fe-meia e chiar mama copiilor si ca si-a omorat pruncii intre 1988 si 2004.
Desi crimele au fost constatate, anchetatorii nu au reusit deocamdata sa desluseasca motivul acestui adevarat masacru. Sabine K. mai are patru copii in viata, cu varste de 20, 19, 18 ani si 6 luni, cei mai in varsta provenind dintr-o casatorie anterioara.
Spatiul din jurul casei unde au fost descoperite cadavrele era ieri intesat de echipe ale politiei, cameramani si o multime de curiosi care incearcau sa inteleaga cumplitele fapte. O prietena a familiei a afirmat ca nu-i vine sa creada nimic din ce s-a spus.
Potrivit purtatorului de cuvant al politiei, Peter Salender, gradinarul a descoperit un prim schelet de copil si a alertat poli-tia, care in urma cercetarii amanuntite a terenului, a mai gasit ascunse in galeti si in ghivece de lut sau plastic inca opt schelete de nou-nascuti.
intrebarea pe care si-o pune toata lumea e cum a fost posibil ca nici familia, nici prietenii si nici vecinii sa nu observe ca femeia era insarcinata si sa nu se intrebe unde sunt nou-nascutii. Un tanar din apropiere spunea ca ea era un pic plinuta dar ca obisnuia sa poarte haine largi.
Politia nu exclude posibilitatea descoperirii altor schelete.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.