Luni seara trei localitati din judetul Suceava au fost afectate de ruperi de nori. 20 de gospodarii au fost inundate, iar alte 60 au fost afectate. in municipiul Suceava furtuna a smuls din radacini un copac, avariind un autoturism, iar circulatia pe
Luni seara trei localitati din judetul Suceava au fost afectate de ruperi de nori. 20 de gospodarii au fost inundate, iar alte 60 au fost afectate. in municipiul Suceava furtuna a smuls din radacini un copac, avariind un autoturism, iar circulatia pe DN 17 la iesirea din Suceava a fost deviata. in Campulung Moldovenesc, paraul Valea Seaca a iesit din matca inundand 20 de gospodarii. D. Aglaia (79 ani) a fost lovita de un cal care s-a speriat din cauza furtunii. Batrana a decedat la spital. O puternica furtuna, cu aspect de vijelie, insotita de o ploaie torentiala cu caderi de grindina s-a abatut, luni seara, asupra municipiului Slobozia. in numai cateva minute furtuna a smuls acoperisul cladirii Oficiului Postal nr. 1, din zona Garii CFR din municipiu, aruncandu-l pe liniile de cale ferata, iar geamurile mari de la Muzeul National al Agriculturii au fost sparte.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.