Festivalul de la Mamaia, ce se va desfasura intre 25 si 28 august, va beneficia si in acest an de premii pentru laureatii fiecarei categorii din concurs. La sectiunea "Interpretare", castigatorul va primi 1.500 e pentru locul I, in timp ce concurenti
Festivalul de la Mamaia, ce se va desfasura intre 25 si 28 august, va beneficia si in acest an de premii pentru laureatii fiecarei categorii din concurs. La sectiunea "Interpretare", castigatorul va primi 1.500 e pentru locul I, in timp ce concurentii situati pe locurile II si III vor fi recompensati cu 1.000 e, respectiv 500 e. Aceste sume se vor imparti astfel: interpretul melodiei - 35% din premiu, compozitorul - 35%, textierul - 15%, iar orchestratorul - 15%. La sectiunea "Creatie", ce beneficiaza de aceleasi premii, sumele se vor imparti intre interpret - 65% si autor - 35%. Trofeul Festivalului va consta intr-un automobil sau in contravaloarea in bani a acestuia.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.