Nici nu am scapat bine de canicula, ca vremea ne arata din nou coltii. De data aceasta, prin precipitatii abundente in intreaga tara. Comitetul pentru Situatii de Urgenta de la Ministerul Mediului a trimis ieri catre 36 de prefecturi o avertizare hid
Nici nu am scapat bine de canicula, ca vremea ne arata din nou coltii. De data aceasta, prin precipitatii abundente in intreaga tara. Comitetul pentru Situatii de Urgenta de la Ministerul Mediului a trimis ieri catre 36 de prefecturi o avertizare hidrologica. Potrivit avertizarii, din cauza instabilitatii atmosferice, in perioada 2-7 august a.c., vor avea loc depasiri ale cotelor de atentie si de inundatie in bazinele hidrografice Viseu, Iza, Tur, Somes, Crasna, Crisuri, Mures, Bega, Timis, Barzava, Caras, Moravita, Nera, Cerna, Desnatui, Jiu, Olt, Vedea, Arges, Ialomita, Siret, Prut, precum si pe raurile din Dobrogea.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.