Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac au format cativa ani la rand unul din cele frumoase si mai trainice cupluri din lumea mondena romaneasca. De curand, cei doi s-au despartit si Ileana s-a mutat din apartamentul lui Ion Ion. Cu toate acestea, ea incea
Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac au format cativa ani la rand unul din cele frumoase si mai trainice cupluri din lumea mondena romaneasca. De curand, cei doi s-au despartit si Ileana s-a mutat din apartamentul lui Ion Ion. Cu toate acestea, ea incearca sa-si salveze relatia si sa se impace cu fostul logodnic.
In urma cu cateva saptamani prin targ au aparut primele zvonuri despre despartirea unuia din cele mai trainice cupluri din lumea mondena romaneasca: Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc s-au separat si au rupt logodna incheiata acum cateva luni. Cei doi nu sunt la prima cearta, dar pana luna trecuta toate s-au incheiat cu o impacare dupa cel mult o saptamana de despartire.
Unul din motivele separarii lor este Ion Tiriac senior, care i-ar fi sugerat fiului sau ca a venit momentul sa termine relatia cu Ileana. La acest lucru s-au adaugat si ocheadele pe care Ion le arunca altor tinere si cearta a fost gata. De aici n-a mai fost decat un pas pana la ruperea logodnei si plecarea Ilenei din apartamentul devenit conjugal. Ei au hotarat ca este mai bine sa se separe pentru o perioada. Cu toate ca nu mai locuiesc impreuna si nu mai sunt logoditi, Ileana si Ion Ion continua sa se vada, ba chiar sa se viziteze.
in ciuda zvonurilor despre flirturile lui Ion Ion, Ileana nu vrea sa rupa relatia si incearca sa-si recastige acum iubitul. in urma cu o saptamana cei doi s-au intalnit din nou si Ileana a ramas la iubitul ei acasa, pentru ca a doua zi fiecare sa-si vada de viata sa.
Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac s-au cunoscut in urma cu aproape patru ani si tot atunci au devenit o pereche invidiata de multi. Frumosi, discreti si foarte indragostiti unul de celalalt, Ileana si Ion Ion au devenit cu timpul unul din cele mai trainice cupluri din lumea mondena. Faptul ca impreuna au reusit sa treaca peste obstacole dificile cum ar fi opozitia lui Tiriac senior - care a fost totdeauna impotriva acestei relatii - sau problemele cu cocaina si anchetele de la Parchet, a creat un val de simpatie din partea tuturor celor care-i cunosteau.
Asa ca vestea despre logodna facuta in secret, in afara tarii si iminenta casatorie n-a mai surprins pe nimeni.
Persoane apropiate celor doi ne-au povestit ca in prezent Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac sunt in relatii amicale, vorbesc des la telefon, se intalnesc, dar Ion Ion este atras si de alte frumuseti, iese la evenimentele mondene neinsotit si se arata dispus sa-si gaseasca o noua partenera. Contrastand total cu atitudinea lui Ion Ion, Ileana continua sa le povesteasca prietenilor ca totul intre ea si iubitul ei merge bine si ca despartirea lor nu ar fi altceva decat o poveste de presa.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.