Maarten Stekelenburg, portarul titular al lui Ajax, s-a accidentat in amicalul cu argentinienii de la Boca Juniors, 0-1 in cadrul "Amsterdam Tournament".
Goalkeeperul de 22 de ani al "lancierilor" s-a lovit destul de rau la umar si va lipsi c
Maarten Stekelenburg, portarul titular al lui Ajax, s-a accidentat in amicalul cu argentinienii de la Boca Juniors, 0-1 in cadrul "Amsterdam Tournament".
Goalkeeperul de 22 de ani al "lancierilor" s-a lovit destul de rau la umar si va lipsi cel putin sase saptamani. Stekelenburg a fost inlocuit chiar de Lobont in minutul 56 al meciului cu Boca, portarul roman avand sansa sa apere in startul campionatului, dar si in dubla cu Brondby contand pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor! in alta ordine de idei, cel mai important eveniment al serii de duminica nu a fost meciul in sine, ci prezenta lui Diego Armando Maradona la "Arena". Fostul star argentinian a facut ceea ce stie mai bine, adica spectacol: a jonglat cu mingea, a facut glume cu ziaristii, a facut turul televiziunilor. Pe cine sa mai ingrijoreze infrangerea echipei lui Danny Blind?



Rezultate Amsterdam Tournament

* Ajax - Arsenal Londra 0-1;


* FC Porto - Boca Juniors 2-0;


* Ajax - Boca 0-1 (Lobont a intrat la gazde in min. 45, Mitea a evoluat din min. 65);


* Arsenal - FC Porto 2-1.


Arsenal Londra a castigat competitia.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.