Fostul ministru al justitiei, Cristian Diaconescu (foto) a declarat ieri ca "in legatura cu conducerea Camerelor si prezenta social-democrata in logica de distributie a posturilor, pana la inceputul sesiunii, PSD va avea o discutie interna foarte ser
Fostul ministru al justitiei, Cristian Diaconescu (foto) a declarat ieri ca "in legatura cu conducerea Camerelor si prezenta social-democrata in logica de distributie a posturilor, pana la inceputul sesiunii, PSD va avea o discutie interna foarte serioasa".
Deputatul PSD a lasat sa se inteleaga ca social-democratii ar putea lua in calcul chiar o posibila renuntare la unele functii. "Nu va pot spune in acest moment daca vom renunta sau vom accepta, dar vreau sa spun ca toate acestea vor intra intr-o discutie extrem de serioasa", a adaugat Diaconescu. Declaratia deputatului social-deocrat vine pe fondul unor informatii potrivit carora liberalii si PSD ar fi convenit o strategie de sustinere reciproca in Parlament, iar sacrificarea de catre social-democrati a posturilor de la varful Legislativului ar fi primul pas in acest sens.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a tinut insa sa precizeze ca functiile de presedinti ai Camerelor parlamentare nu sunt negociabile si nu vor face subiectul unor dezbateri in PSD. "Exprimarea dlui Diaconescu lasa loc de speculatii si pentru a le evita voi preciza ca discutiile despre care vorbea domnia sa se vor referi la reprezentantii PSD in Biroul Perma-nent si in conducerile comisiilor de specialitate", afirma Vacaroiu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.