Sorin Paraschiv s-a accidentat si are putine sanse de a juca maine, in returul cu Shelbourne din Liga Campionilor. Cu toate acestea, "Para" a avut noroc: "Sorin a fost scos exact la timp de pe teren. Daca mai statea cateva minute, facea ruptura muscu
Sorin Paraschiv s-a accidentat si are putine sanse de a juca maine, in returul cu Shelbourne din Liga Campionilor. Cu toate acestea, "Para" a avut noroc: "Sorin a fost scos exact la timp de pe teren. Daca mai statea cateva minute, facea ruptura musculara si trebuia sa ramana in afara gazonului cel putin o luna. Asa, are doar o contractura musculara, insa prezenta lui pe teren la meciul cu irlandezii este aproape compromisa", a spus "secundul" stefan Stoica. si Nesu are probleme, fiind suspect de fisura la glezna stanga si mai mult ca sigur nu va evolua in meciul de maine cu Shelbourne. Protasov intampina dificultati pe flancul stang al apararii, Petre Marin fiind si el accidentat. (Eduard Zelgin)


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.