Ministrul agriculturii Gheorghe Flutur a recunoscut ieri ca pretul painii ar trebui redus, pe fondul unei supraproductii de grau de 7 milioane de tone, ce se va inregistra anul acesta. El a mai precizat ca Romania spera sa exporte chiar doua milioan
Ministrul agriculturii Gheorghe Flutur a recunoscut ieri ca pretul painii ar trebui redus, pe fondul unei supraproductii de grau de 7 milioane de tone, ce se va inregistra anul acesta. El a mai precizat ca Romania spera sa exporte chiar doua milioane de tone de grau in tari precum Egipt, Iran, Irak sau Liban, motiv pentru care au fost demarate discutii cu autoritatile din aceste tari.



Purtatorul de cuvant al liberalilor, Eugen Nicolaescu, a declarat ieri ca nu crede ca Partidul National Liberal a scazut in sondaje. Declaratia lui Nicolaescu vine pe fondul rezultatelor unui sondaj CURS in care liberalii erau cotati cu 6 procente sub colegii sai de Alianta. in opinia lui Nicolaescu, sondajul a fost facut dupa o "situatie emotionala" si este posibil sa aiba "anumite influente".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.