Sportivul turc Aydin Polatchi, castigatorul medaliei de bronz la Jocurile Olimpice de la Atena, a fost invins, la Internationalele de lupte libere ale Romaniei, de clujeanul Rares Chintoan, in finala categoriei 120 de kilograme. "Am avut trei meciuri
Sportivul turc Aydin Polatchi, castigatorul medaliei de bronz la Jocurile Olimpice de la Atena, a fost invins, la Internationalele de lupte libere ale Romaniei, de clujeanul Rares Chintoan, in finala categoriei 120 de kilograme. "Am avut trei meciuri, ultimul fiind finala cu Aydin. Ma bucur mult ca l-am invins, desi a fost foarte greu. Mi-am luat revansa dupa ce Polatchi m-a eliminat la Olimpiada chiar din faza grupelor. M-am bucurat mult de victorie, pentru ca se apropie Campionatele Mondiale si sper sa-mi pastrez forma buna", a declarat Chintoan, la finalul competitiei de la Brasov.
Polatchi este campionul european din 2004 si medaliat cu bronz la Campionatele Mondiale din 2002. Rares Chintoan, care este legitimat la CSM Cluj, a castigat a treia competitie internationala din acest an. "Prima a fost in Italia, <>, iar a doua in Germania, Grand Prix-ul Ringen de la Leipzig", a mai declarat clujeanul in varsta de 22 de ani.
Un ultim test inainte de Campionatele Mondiale din Ungaria va fi participarea la Campionatele Nationale (19-21 august). "Obiectivul meu personal la Mondiale este cucerirea unei medalii", spune Rares Chintoan.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.