Dupa mai bine de o jumatate de an de absenta de pe micul ecran, Dana Savuica revine din aceasta luna in atentia telespectatorilor cu o noua emisiune. De data aceasta la TVR 1. Este vorba de "Hai sa vorbim cu Dana", un proiect gandit si pus pe picioar
Dupa mai bine de o jumatate de an de absenta de pe micul ecran, Dana Savuica revine din aceasta luna in atentia telespectatorilor cu o noua emisiune. De data aceasta la TVR 1. Este vorba de "Hai sa vorbim cu Dana", un proiect gandit si pus pe picioare chiar de vedeta.
"De cand am plecat de la Acasa TV am avut nevoie de o perioada in care sa-mi refac imaginea. E un lucru firesc cand pleci de la un post de televiziune la altul".
Cat despre colaborarea cu TVR 1, Dana e mai mult decat multumita. "imi place ca am negociat in asa fel incat nu sunt constransa in nici un fel. imi fac emisiunea pe propriile idei. Acest nou proiect se axeaza tot pe shopping si pe tot ce tine de frumusete. in fiecare editie voi merge cu un cuplu monden la cumparaturi, voi avea invitati in emisiune, care vor da sfaturi de frumusete si vom merge acasa la o femeie obisnuita si-i vom face curatenie in sifonier, dupa care ii vom schimba garderoba", spune Dana. Invitatii primei emisiuni "Hai sa vorbim cu Dana" sunt Cristi Boureanu si Valentina Pelinel.
Chiar daca e pregatita sa revina pe micul ecran, Dana mai are cativa asi in maneca... Vedeta a demarat in paralel cateva mici afaceri, in domeniul imobiliar si al designului vestimentar. "imi place foarte tare sa renovez case cu ideile mele. De aceea, m-am gandit sa incep o afacere imobiliara, in care sa achizitionez locuinte si sa le vand renovate", spune Dana.
si pentru ca toata lumea o intreaba de ce nu are propriul ei magazin vestimentar, avand in vedere cat de priceputa e la sfaturi de shopping, vedeta s-a gandit sa se initieze si in design vestimentar: "Sunt intr-un fel de parteneriat cu un magazin de haine. Idei de-ale mele chiar au fost puse in practica si mi-ar placea ca in curand sa lansez si o linie de pantofi".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.