Care sunt concluziile atacantului dupa primul succes dinamovist in Supercupa? Simplu: Bratu il va face uitat curand pe Danciulescu, Niculescu nu se va transfera niciodata in Asia, de teama sa nu piarda nationala, iar Zenga trebuie sa faca mai multe s
Care sunt concluziile atacantului dupa primul succes dinamovist in Supercupa? Simplu: Bratu il va face uitat curand pe Danciulescu, Niculescu nu se va transfera niciodata in Asia, de teama sa nu piarda nationala, iar Zenga trebuie sa faca mai multe si sa vorbeasca mai putin.


Libertatea: Ti-ai revenit dupa cura de slabire din Supercupa?


Claudiu Niculescu: Traiesc o bucurie imensa, pentru ca am reu-sit sa ne adjudecam pentru prima data acest trofeu chiar in detrimentul rivalei de moarte - Steaua. Fizic, nu sunt tocmai bine - glumesc! - dar cert este ca, dupa partida de duminica seara, am slabit 4 kg. Singurul lucru pe care il regret este ca am uitat ca aveam deja un cartonas galben, iar dupa golul victoriei l-am incasat prosteste pe al doilea si nu-mi voi putea ajuta echipa in prima etapa de campionat, cu Otelul.


Se mai simte lipsa lui Danciulescu din atac?


M-am inteles bine si cu Bratu, care a suplinit cu succes plecarea lui Danciu. I-am pasat decisiv la primul gol, relatiile noastre de joc se omogenizeaza treptat, dar ne mai trebuie timp pentru a da tot ce avem mai bun. Pe de o parte e si normal, deoarece evoluam numai de o luna impreuna.


Intre o oferta banoasa din Asia si nationala, ce alegi?


Fara discutie, as alege o echipa de la care sa nu pierd nici un moment contactul cu echipa nationala. Se stie foarte bine ca, daca mergi sa joci in Coreea, China sau Japonia, poti sa-ti iei la revedere de la prima reprezentativa. Chiar daca voi pierde bani multi, nu vreau nici in ruptul capului sa renunt la nationala.


Zenga a spus ca vrea sa joace in UEFA cu Dinamo, pentru ca s-a obisnuit sa va bata...


Acum e mai important sa tratam cu toata seriozitatea partida cu Omonia. Am fost avertizati ca sunt buni si au patroni cu planuri mari, nu e de joaca. Daca ne concentram suficient, Dinamo se va califica. Zenga poate sa declare ce vrea; sa trecem de ciprioti, sa intalnim Steaua Rosie - echipa lui - si o sa vedem care pe care. Vorba multa, saracia omului!...


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.