In ultima saptamana a lunii iulie, pe piata Rasdaq s-a tranzactionat un numar de 23,7 milioane actiuni, iar valoarea totala a tranzactiilor a fost de 8,3 milioane lei. Capitalizarea pietei a ajuns la 7,222 miliarde lei noi. In termeni valorici, cele
In ultima saptamana a lunii iulie, pe piata Rasdaq s-a tranzactionat un numar de 23,7 milioane actiuni, iar valoarea totala a tranzactiilor a fost de 8,3 milioane lei. Capitalizarea pietei a ajuns la 7,222 miliarde lei noi. In termeni valorici, cele mai tranzactionate societati in perioada mentionata au fost Romportmet Galati, cu tranzactii totale in valoare de 1,9 milioane lei noi, Comvex Constanta, cu 1,54 milioane lei noi, Bratim Brasov, cu 837.057 lei noi, Compania Hoteliera Intercontinental, cu 495.904 lei noi, Socep Constanta, cu 399.601 lei noi.
Actiunile Mittal Steel Roman au cunoscut o saptamana mai putin buna, cu o scadere de 5 sedinte consecutive, suferind in acest fel o depreciere de 5,5 la suta. Ultimul pret la care s-au tranzactionat actiunile Mittal a fost de 3,81 lei. O scadere de 5 sedinte consecutive au avut si actiunile Braiconf, care de la 0,9050 lei, maximul sedintei de luni, au coborat pana in sedinta de vineri la nivelul de 0,8550 lei.
In ceea ce priveste actiunile Comvex Constanta, acestea au atins un nou maxim de 22 lei in sedinta de tranzactionare de miercurea trecuta. Totusi, pretul de inchidere din ultima zi de tranzactionare a fost cu 2 lei in scadere fata de maximul atins.
Dupa ce a atins un nou minim de 7 lei la inceputul lunii iulie, actiunile Conpet Ploiesti au urcat constant, ajungand in aceasta saptamana sa inregistreze un maxim de 8,3 lei. S-au tranzactionat 2.253 actiuni.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.