Deputatul PNL Raluca Turcan are grija de electorat. Ea si-a propus sa gaseasca un investitor major pentru municipiul Medias. Scopul: imbunatatirea situatiei din nordul judetului Sibiu, afectat de poluarea din Copsa Mica. Raluca studiaza si posibilita
Deputatul PNL Raluca Turcan are grija de electorat. Ea si-a propus sa gaseasca un investitor major pentru municipiul Medias. Scopul: imbunatatirea situatiei din nordul judetului Sibiu, afectat de poluarea din Copsa Mica. Raluca studiaza si posibilitatea ca mediesenii care au case pe malul drept al Tarnavei sa fie mutati din calea alunecarilor de teren prin constructia de imobile noi cu fonduri UE.



Senatorul UDMR Gyorgy Frunda pare decis sa enerveze partenerii de la guvernare. El a insistat iar ieri in Senat pentru aprobarea proiectului de lege privind despagubirea actualizata a persoanelor care au depus inainte de 1990 sume de bani la CEC in vederea achizitionarii de Dacii. Insistenta lui Frunda vine in contradictie cu decizia Guvernului de analizare atenta a unei solutii in acest caz.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.