Ieri s-a incheiat a cincea editie a Summer Fashion Festival ce a avut loc la Mamaia. Invitatul surpriza al manifestarii a fost actorul american Steven Seagal aflat la fata locului in ultima seara de prezentari. In acest an, festivalul a organizat si
Ieri s-a incheiat a cincea editie a Summer Fashion Festival ce a avut loc la Mamaia. Invitatul surpriza al manifestarii a fost actorul american Steven Seagal aflat la fata locului in ultima seara de prezentari. In acest an, festivalul a organizat si o licitatie de rochii, in scopul obtinerii de fonduri pentru sinistratii din zonele calamitate. Steven a cumparat cu 50 milioane de lei una din rochiile de seara create de George Hojbota, Irinel Columbeanu a oferit 600 milioane lei pentru o rochie semnata Botezatu, iar Adrian Mutu a anuntat prin telefon ca doneaza 5.000 de euro. Celebrul actor, insotit de cinci bodyguarzi, a venit incaltat cu cizme din piele de sarpe, jeansi, tricou rosu si cu parul legat in coada.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.