5,8 milioane de lei noi, adica circa doua milioane de dolari. Aceasta este suma la care au visat toti jucatorii de saptamana trecuta de la Loto 6 din 49. Din pacate, nici unul dintre impatimitii acestui joc nu si-a vazut realizat visul. Pentru inca o

5,8 milioane de lei noi, adica circa doua milioane de dolari. Aceasta este suma la care au visat toti jucatorii de saptamana trecuta de la Loto 6 din 49. Din pacate, nici unul dintre impatimitii acestui joc nu si-a vazut realizat visul. Pentru inca o saptamana premiul categoriei I a ramas la Loterie.
Dupa opt saptamani de reportare a premiului la categoria I, potul cel mare a ajuns sa valoreze doua milioane de dolari. Chiar si in aceste conditii, valoarea lui nu atinge nici jumatate din suma record de cinci milioane de euro, castigata la inceputul lunii iunie de un pensionar galatean.
Premiul insa starneste apetitul de joc al multor romani. Loteria a inregistrat pentru extragerea de ieri nu mai putin de 535.000 de bilete jucate, insumand peste 1,18 milioane de variante. In acest fel, valoarea premiului la categoria I a ajuns la 5,85 milioane de lei noi, iar fondul de castiguri pentru cele trei categorii la 6,8 milioane de lei noi.

Zece castigatori la categoria a doua

Daca la categoria I nu a fost castigator, banii si apartamentul ramanand la Loterie, la categoria a II-a 10 bilete au continut cinci numere norocoase, fiecare valorand 38.010 lei noi. La categoria a III-a, au fost 995 de variante castigatoare, fiecare valorand 573 lei noi.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.