Bursa de Valori Bucuresti va relua tranzactionarea actiunilor BRD - Groupe Societe Generale in sedinta bursiera de maine, ca urmare a operarii de catre societate a majorarii de capital si a modificarii valorii nominale a actiunilor de la valoarea de
Bursa de Valori Bucuresti va relua tranzactionarea actiunilor BRD - Groupe Societe Generale in sedinta bursiera de maine, ca urmare a operarii de catre societate a majorarii de capital si a modificarii valorii nominale a actiunilor de la valoarea de 0,30 lei pe actiune la valoarea de 0,50 lei pe actiune si apoi de la 0,50 lei pe actiune la 1 leu pe actiune. Concomitent, numarul total de actiuni va fi redus de la 1.393.802.680 la 696.901.518 actiuni, conform hotararii AGEA din data de 29 aprilie 2005. In urma cestor modificari, capitalul social al BRD se cifreaza la 696.901.518 lei, aferent unui numar de 696.901.518 actiuni cu o valoare nominala de 1 leu pe actiune. In sedinta de tranzactionare de maine, actiunile BRD se vor tranzactiona fara limita de pret, pana la formarea libera, pe baza cererii si a ofertei, a unui nou pret de referinta. De asemenea, simbolul BRD nu va fi disponibil in sectiunea de piata Deal pana la formarea libera a pretului de referinta. Pe perioada suspendarii limitei de pret, actiunile BRD nu vor fi incluse in componenta indicilor bursieri BET si BET-C. In ultima sedinta de tranzactionare, respectiv 27 mai, cotatia titlurilor BRD a fost de 4,3 lei (43.000 lei vechi), iar volumul operatiunilor realizate s-a situat la 2,3 milioane lei (23,1 miliarde lei vechi).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.