Fiica fostului prim ministru liberal Gheorghe Tatarescu, Sanda Maria Negropontes, continua sa fie supusa unei adevarate presiuni psihice dupa ce a fost recunoscuta de instanta ca proprietar al unui imobil in care a functionat una din firmele contro
Fiica fostului prim ministru liberal Gheorghe Tatarescu, Sanda Maria Negropontes, continua sa fie supusa unei adevarate presiuni psihice dupa ce a fost recunoscuta de instanta ca proprietar al unui imobil in care a functionat una din firmele controversatului om de afaceri Ovidiu Tender, care de altfel a si fost evacuat. Dupa ce a fost impiedicata sa intre in locuinta care i-a fost luata abuziv in urma cu peste 50 de ani de catre regimul comunist, Sanda Maria Negropontes trebuie sa faca fata unor adevarate actiuni de intimidare. Amenintari si chiar atacuri din partea unor bodyguarzi ai lui Ovidiu Tender.
Masini VGB
Concret, fiica fostului premier liberal Gheorghe Tatarescu a formulat o plangere impotriva a aproximativ 40 de indivizi care, in urma cu doua zile, i-au atacat pe bodyguarzii angajati cu paza cladirii din Calea Floreasca, si din care de curand a fost evacuata una din firmele lui Tender, "SC Palace" SRL. In aceasta plangere, Sanda Maria Negropontes a declarat ca nu a putut identifica atacatorii, dar, ca poate preciza ca acestia s-au deplasat cu mai multe autoturisme de culoare neagra, cu numere formate din combinatia de litere VGB, societate coordonata de fratii Marian si Alexandru Iancu, recent eliberati din arest si cunoscuti sub numele de "Elefantii", si in care este implicat si Ovidiu Tender. De asemenea, Sanda Negropontes sustine ca a inteles ca atacul a avut loc la cererea lui Ioan Marchis, imputernicitul lui Ovidiu Tender la SC "Palace" SRL. Fiica fostului liberal Tatarescu i-a catalogat pe agresori drept "o grupare paramililitara", solicitand identificarea lor, punerea in miscare a actiunii penale, precum si sesizarea instantei de judecata in privinta acestora. In acelasi timp ea a precizat ca se va adresa si Departamentului de Stat al Statelor Unite ale Americii, pentru a i se asigura protectia, considerandu-se periclitata de atitudinea si amenintarile formulate de Ovidiu Tender si de colaboratorii sai. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.