Purtatorul de cuvant al PSD Bucuresti, Octavian Petrovici (foto), i-a linistit ieri pe cetatenii Capitalei spunandu-le ca nesuferitii tantari din Bucuresti nu sunt de provenienta ilfoveana, asa cum apreciase recent primarul Adriean Videanu. "Noi, c
Purtatorul de cuvant al PSD Bucuresti, Octavian Petrovici (foto), i-a linistit ieri pe cetatenii Capitalei spunandu-le ca nesuferitii tantari din Bucuresti nu sunt de provenienta ilfoveana, asa cum apreciase recent primarul Adriean Videanu. "Noi, cei din Bucuresti, ne-am interesat la Ilfov si autoritatile de acolo ne-au transmis ca toata colonia de tantari din Ilfov este acolo, nu lipseste nici unul de la apel, cu atat mai mult femelele periculoase", a spus savant Petrovici, facand parca trimitere la ultimul recensamant al tantarilor. Seful pesedistilor bucuresteni a fost atat de sigur de cele declarate de parca reprezentantii fostului partid de guvernamant ar fi montat cipuri de detectare agasantelor zburatoare. Desi a evitat sa identifice plaiurile natale ale tantarilor bucuresteni, Petrovici a apreciat ca declaratiile lui Adriean Videanu, potrivit caruia firma care se ocupa de exterminarea insectelor nu face fata pentru ca tantarii provin din Ilfov, nu se sustin. "Videanu ar trebui sa se hotarasca de unde vin acesti tantari si sa nu mai tina lectii de biologie cetatenilor", a spus zeflemitor Petrovici, adaugand ca primarul Capitalei ar trebui sa sanctioneze firma care se ocupa cu problema deratizarii in Bucuresti. Detinand cunostiinte suplimentare in domeniu, pesedistul a adaugat ca Videanu nu ar fi trebuit sa gaseasca explicatii de genul ca un tantar merge cu 12 km pe ora, pentru ca se risca sa se ajunga la situatia ca in manualele scolare sa apara probleme de genul: "Daca un tantar pleaca din Ilfov cu o viteza X, in cat timp ajunge la Primaria Capitalei?". (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.