Legendara formatie rock Phoenix va sustine, pe 6 august, un concert caritabil la Focsani, transmite corespondentul Rompres. Potrivit sefului Directiei de Cultura, Culte si Patrimoniu Vrancea, Puiu Siru, concertul, intitulat sugestiv "Phoenix pentru R
Legendara formatie rock Phoenix va sustine, pe 6 august, un concert caritabil la Focsani, transmite corespondentul Rompres. Potrivit sefului Directiei de Cultura, Culte si Patrimoniu Vrancea, Puiu Siru, concertul, intitulat sugestiv "Phoenix pentru Romania", are ca scop strangerea de fonduri pentru ajutorarea sinistratilor din Vrancea. "Membrii trupei isi intrerup concediul special pentru aceasta manifestare. Nicu Covaci, de exemplu, este acum in Spania, dar pe 6 august va canta pentru a-i ajuta pe sinistratii din Vrancea", a spus Puiu Siru. Acesta a precizat ca exista posibilitatea ca o televiziune centrala sa se implice in acest proiect si ca, pe parcursul concertului care va avea loc in aer liber, in Piata Unirii din municipiu sa fie organizat si un teledon. (D.M.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.