Ma numesc Radu Ion, am 44 de ani si sunt pensionar pe caz de boala. Va scriu aceste randuri cu speranta ca voi reusi sa-mi gasesc un loc de munca. Vreau sa muncesc, sa-mi pot intretine copiii la scoala. Sunt casatorit, sotia lucreaza ca vanzator in G
Ma numesc Radu Ion, am 44 de ani si sunt pensionar pe caz de boala. Va scriu aceste randuri cu speranta ca voi reusi sa-mi gasesc un loc de munca. Vreau sa muncesc, sa-mi pot intretine copiii la scoala. Sunt casatorit, sotia lucreaza ca vanzator in Gaesti si castiga 3,4 milioane lei pe luna, eu am o pensie de 2,2 milioane lei. Am avut 2,4 milioane lei dar am facut cerere si am trecut de la grupa 2 la grupa 3 de invaliditate ca sa pot cauta de munca. Am doi copii, un baiat de 20 ani, student in anul II si o fata de 17 ani, eleva in clasa a XI-a. Amandoi invata la Targoviste si fac naveta. Am ajuns la disperare cu toate scumpirile din acest an. Nu stiu ce o sa ne facem la iarna. Nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa mai platim toate facturile. Sunt dispus sa lucrez oriunde in tara, numai sa-i pot ajuta pe copiii sa-si termine scoala.
Mentionez ca am lucrat in constructii, petrol extractie, sofer categoria B si la diferite firme la aprovizionare si distributie. Sunt dispus sa lucrez orice, chiar sa renunt la pensie daca gasesc o firma serioasa si un salariu decent.


Ion Radu, Gaesti


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.