CFR Cluj s-a impus cu 2-1 la Vilnius, in partida tur cu Zalgiris, acontandu-si deja biletele pentru finala Cupei UEFA Intertoto. "Clujenii au obtinut o victorie vitala", a notat, ieri, site-ul UEFA.
"Golul marcat de Adrian Anca a oferit echip

CFR Cluj s-a impus cu 2-1 la Vilnius, in partida tur cu Zalgiris, acontandu-si deja biletele pentru finala Cupei UEFA Intertoto. "Clujenii au obtinut o victorie vitala", a notat, ieri, site-ul UEFA.
"Golul marcat de Adrian Anca a oferit echipei CFR Cluj o victorie importanta, in fata formatiei FK Zalgiris Vilnius, apropiindu-se astfel de finala cu invingatoarea dintre VfL Wolfsburg si RC Lens", se mai mentioneaza in sursa citata.
Elevii lui Dorinel Munteanu, care au obtinut, in actuala editie din Intertoto, trei victorii din tot atatea meciuri cu echipele lituaniene, au jucat la rezultat, accelerand doar atat cat a fost cazul pentru a obtine un succes ce nu a fost pus la indoiala nici de adversari.
Totusi, tehnicianul formatiei din Gruia nu considera ca s-a jucat calificarea, Munteanu declarand la finalul intalnirii: "Sunt multumit de jocul echipei si de rezultatul obtinut, insa mai este un meci de disputat. Calificarea se va juca saptamana viitoare, la Cluj". Dorinel Munteanu va trai la intensitate maxima returul cu Zalgiris, pentru el fiind primul meci la CFR Cluj in care nu-si va conduce elevii din teren.
"Neamtul" va sta doar pe banca, fiind suspendat pentru ca in partida de la Vilnius a primit al doilea cartonas galben. Oricum, cu sau fara Munteanu pe teren, un lucru este cert: Zalgiris nu este o echipa de speriat, dimpotriva.

Zalgiris Vilnius - CFR Cluj 1-2 (0-1)

Au marcat: Osipovic (72) / Fl. Dan (37), Anca (74)


Zalgiris: Malinauskas - Paknys, Graziunas, Mikuckis, Sorokinas (46 Tereskinas) - Maksimovicius, Shilo, Jasaitis (46 Kauspadas), Jasurek - Lemezis (55 Osipovic), Morinas. Antrenor: Saulius Sirmelis.


CFR Cluj: Turcas - Panin, Jula, Milosevic, D. Toma - Fl. Dan, Coroian, D. Munteanu (73 Minteuan), Oncica (73 Turcu) - Tilinca (65 Anca), Bruncevic. Antrenor: Dorinel Munteanu.


Au arbitrat: Ruud Bossen - Arie Brink, Roger Geutjes (toti din Olanda).


Stadion: "Zalgiris" / 300 de spectatori.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.