"Sunt, totusi, secretara lui Mos Craciun, nu pot sa arat oricum! Va rugam din suflet - si eu, si Mosul - sa ma ajutati!". Asa incepe una din cele mai interesante scrisori pe care le-am primit la redactie pentru concursul ziarului Libertatea - "Supers
"Sunt, totusi, secretara lui Mos Craciun, nu pot sa arat oricum! Va rugam din suflet - si eu, si Mosul - sa ma ajutati!". Asa incepe una din cele mai interesante scrisori pe care le-am primit la redactie pentru concursul ziarului Libertatea - "Supersilicoane pentru super doamne!". La modul cel mai serios, expeditoarea, Lavinia Dumitrascu (30 de ani, foto), mamica a doi copii minunati, este, intr-adevar, una din secretarele Mosului.
Firma la care lucreaza se ocupa cu trimisul unor "Mosi Craciuni" calificati, la copiii ai caror parinti vor sa-si vada odraslele satisfacute in ajunul Craciunului. Lavinia ocupa postul de secretara: ea aduna datele, locatiile, se ocupa de semnarea contractelor cu Mosii de ocazie, recrutati din randul actorilor. Concurenta noastra vrea neaparat sa se numere printre fericitele castigatoare ale concursului si spera ca la Craciun sa-i faca o impresie excelenta Mosului.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.