Va scriu cu speranta ca ne veti ajuta sa salvam viata fetitei noastre. La numai 6 luni, ingerasul nostru sufera de cel mai rar tip de cancer - Hepatoblastom (cancer de ficat). Sabina s-a nascut pe 5 ianuarie. La nastere a avut 3,3 kg si totul a fost
Va scriu cu speranta ca ne veti ajuta sa salvam viata fetitei noastre. La numai 6 luni, ingerasul nostru sufera de cel mai rar tip de cancer - Hepatoblastom (cancer de ficat). Sabina s-a nascut pe 5 ianuarie. La nastere a avut 3,3 kg si totul a fost atunci in ordine.
Nimic nu anticipa vestea pe care aveam sa o primim cateva luni mai tarziu. Fetita a fost sanatoasa pana pe 10 iunie, cand a avut febra mare. A fost consultata de prof. dr Arion Constantin, de la Spitalul Fundeni. La prima palpare si-a dat seama ca e vorba despre aceasta forma de cancer. in seara aceea nu ne-a spus nimic despre suspiciunile sale, dar ne-a programat la o ecografie abdominala pentru urmatoarea zi. Am aflat atunci durerosul adevar: micuta avea cancer la ficat. Au urmat zile grele pentru Sabinuta si pentru noi. I-am facut o prima tura de citostatice si am continuat sa ne interesam zi si noapte cum ii putem salva viata. Asa am aflat despre multe cazuri de copii care au reusit sa scape de boala si despre parintii lor care au facut site-uri pentru a-i ajuta pe altii in aceeasi situatie. in disperarea noastra am trimis e-mail tuturor. Am primit raspunsuri multe mai ales din America, dar si de la un doctor din Scotia, care ne-a spus ca o poate ajuta pe fetita. Am facut rost de o parte din suma si am dus copilul in Scotia. Pentru a termina tratamentul, dar si pentru operatia progamata la inceputul lui septembrie mai avem nevoie de 25.000 de euro.
Daca ne puteti ajuta sa-i salvam viata, nu ocoliti aceasta scrisoare. Orice donatie, cat de mica, e un ajutor mare pentru Sabina.


Florentin Cimpeanu, Bucuresti


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.