Ultima campioana europeana a gimnasticii sibiene spune ca a trait momente dificile in lotul olimpic de la Deva. Cu sanatatea in piuneze, cea care era, nu de mult, regina salii de gimnastica, regreta ca s-a apucat de acest sport. Sabina Cojocar e, acu
Ultima campioana europeana a gimnasticii sibiene spune ca a trait momente dificile in lotul olimpic de la Deva. Cu sanatatea in piuneze, cea care era, nu de mult, regina salii de gimnastica, regreta ca s-a apucat de acest sport. Sabina Cojocar e, acum, studenta la doua facultati si oscileaza intre o cariera de antrenor si una de manager.
Daca vorbesti cu Sabina despre gimnastica, privirea ei obisnuita se transforma subit intr-una trista. Nu vrea sa-si aminteasca de perioada petrecuta la Deva si de momentele dificile prin care a trecut acolo. "E greu sa vorbesc despre gimnastica si despre retragerea mea", explica, dezamagita, campioana. Chiar daca a dobandit o salba de medalii, Sabina Cojocar regreta enorm ca a practicat acest sport. "Acum, problemele de la coloana vertebrala nu trec daca ma uit la toate castigurile mele. imi pare rau ca am practicat acest sport", spune fosta gimnasta.
Studenta in primul an la Facultate de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii "Lucian Blaga" si la Facultatea de Management, din cadrul Universitatii Romano-Germane, fosta gimnasta s-a transformat, parca peste noapte, dintr-o fetita care zbura pe aparate, intr-o tanara frumoasa, puternica si care stie ce vrea de la viata. Sabina spune ca s-a decis sa aleaga managementul pentru a avea o alternativa la cariera de tehnician.
Daca tot a terminat-o cu sportul, Sabina s-a gandit sa urmeze o cariera muzicala. "imi place sa cant. Vreau sa-mi intemeiez o formatie de R&B, pop sau dance, impreuna cu o alta fata", afirma fosta sportiva. O alta latura a personalitatii sale nu a fost niciodata dezvaluita de presa. De catva timp, Sabina si-a gasit refugiu in redactarea unor poezii, lucru pe care numai apropiatii ei il cunosc. "Am simtit uneori nevoia sa ma exprim prin versuri. Poeziile au fost scrise in momente de bucurie si tristete. M-am gandit sa le public, dar nu foarte curand", mai spune ea. De asemenea, Sabina nu exclude nici oportunitatea unei cariere in lumina bliturilor si reflectoarelor. "Vreau sa urmez un curs de fotomodele. Poate ca voi reusi", dezvaluie fosta campioana.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.