Venita la Dublin sa nu piarda, Steaua a obtinut rezultatul pe care si l-a dorit. in schimb, jocul aratat de echipa lui Protasov a fost departe de pretentiile europene ale "ros-albastrilor". De altfel, dupa meci, antrenorul Oleg Protasov s-a declarat

Venita la Dublin sa nu piarda, Steaua a obtinut rezultatul pe care si l-a dorit. in schimb, jocul aratat de echipa lui Protasov a fost departe de pretentiile europene ale "ros-albastrilor". De altfel, dupa meci, antrenorul Oleg Protasov s-a declarat dezamagit de ceea ce au aratat pe teren oamenii sai. "Simt ca nu a fost bine. A fost o remiza, dar ne asteptam la mai mult", a spus ucraineanul. Mult mai relaxat si mai optimist a fost antrenorul lui Shelbourne, Pat Fenlon.
"Cred ca a fost un meci decent. A trebuit sa muncim din greu pentru a obtine un rezultat bun. Am avut cateva ocazii si sunt fericit pentru ce am obtinut. stim ca Steaua este o formatie foarte buna, dar mergem acolo cu sanse", a spus Fenlon.

"Steaua a fost tinuta in frau"

Si presa irlandeza considera ca Shelbourne a facut un meci bun si ca are sanse sa o elimine pe Steaua. "Shelbourne va merge la Bucuresti cu un singur scop", a titrat "Irish Times". "Fenlon a vrut sa ramana in carti dupa prima mansa si a reusit. Echipa lui s-a batut admirabil cu fosta campioana a Europei si le-a redus oaspetilor sansele de gol. Shelbourne a dat mai mult decat o replica darza, astfel incat Protasov si elevii lui sa-i aiba bine intipariti in minte pe jucatorii irlandezi, in fiecare zi din cele sapte ramase pana la retur", a scris sursa citata. Site-ul oficial al Federatiei Irlandeze de Fotbal (FAI) a subliniat ca "Steaua a fost tinuta in frau pe Tolka Park". "in partea a doua, Steaua a dominat, dar a esuat in incercarea de a inscrie, defensiva irlandeza reusind o performanta stralucitoare. Faptul ca portarul Delaney a fost rareori pus la incercare a luminat extraordinara defensiva". La randul sau, RTE Interactice a notat: "in ciuda posesiei, Steaua l-a deranjat de prea putine ori pe portarul irlandez, iar apararea lui Shelbourne a fost ferma". "Shelbourne o opreste pe Steaua sa marcheze" a titrat agentia Soccer Central. "Avand in vedere calibrul adversarului, Pat Fenlon poate sa fie fericit ca apararea a rezistat presiunii. Cu toate astea, portarul Delaney a somat", a subliniat site-ul irlandez.

Steaua, Dinamo si Rapid isi afla azi adversarii

Astazi are loc, la Nyon, in Elvetia, tragerea la sorti a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor, faza a competitiei in care apar 18 cluburi mari, printre care Man-chester United, Inter Milano, AS Monaco, Sporting Lisabona, Panathinaikos, Ajax, FC Bruges, dar si echipa antrenata de Mircea Lucescu, sahtior Donetk. Cum din turul 2 preliminar, in care este angrenata si Steaua, vin 14 echipe, din cele 32 de cluburi vor ramane 16 care se vor califica in grupele Ligii Campionilor.
Tot astazi, Rapid si Dinamo isi vor afla adversarele din turul 2 preliminar al Cupei UEFA.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.