Mutu a rezolvat amicalul lui Juventus cu Cesena. Adrian a inscris, in minutul 88 al intalnirii unicul gol al partidei castigate de campioana Italiei cu scorul de 1-0. in sezonul viitor, internationalul roman, care a jucat doar repriza a doua, va purt
Mutu a rezolvat amicalul lui Juventus cu Cesena. Adrian a inscris, in minutul 88 al intalnirii unicul gol al partidei castigate de campioana Italiei cu scorul de 1-0. in sezonul viitor, internationalul roman, care a jucat doar repriza a doua, va purta tricoul cu numarul 18.
"S-a miscat destul de bine si a inscris pentru linistea lui Capello. Din ce in ce, Mutu revine jucatorul cu care ne obisnuisem la Parma", a apreciat presa din Italia. Urmatoarele meciuri tari pe care Juve le va disputa sunt cele cu Poli Timisoara - la 3 august, Benfica - 6 august si AS Roma - 9 august. (Florin Preoteasa)


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.