Locuiesc in orasul Plopeni - Prahova, impreuna cu parintii si doi frati. Povestea vietii mele e tare trista si de aceea m-am hotarat greu sa va scriu. M-am nascut cu o malformatie care nu se poate vindeca. Tot ce pot sa fac este sa merg la recuperare
Locuiesc in orasul Plopeni - Prahova, impreuna cu parintii si doi frati. Povestea vietii mele e tare trista si de aceea m-am hotarat greu sa va scriu. M-am nascut cu o malformatie care nu se poate vindeca. Tot ce pot sa fac este sa merg la recuperare, insa bugetul familiei mele este mic si nu ne permitem. Am avut o copilarie grea, pe care mi-am petrecut-o mai mult prin spitale. Cu toate astea, la scoala m-am descurcat bine. As fi vrut sa merg mai departe, dar din cauza bolii n-am putut.
Mi-am dorit intotdeauna sa am si eu un televizor. Parintii mei nu au posibilitatea sa cumpere, pentru ca sunt someri de cativa ani buni, iar eu am doar o pensie de 140 lei. Din acesti bani abia reusim sa platim cheltuielile de intretinere si sa traim mai mult decat modest de la o zi la alta. M-am gandit mult inainte sa va trimit aceasta scrisoare, insa mi-am dat seama ca fara ajutorul oamenilor nu voi reusi niciodata sa am si eu un televizor si sa ma bucur si eu putin de viata.


Claudiu Grigorescu, Plopeni - Prahova


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.