Ma numesc Vasile Nica si locuiesc in Bucuresti. Apelez la dumneavoastra cu rugamintea de a ma ajuta sa rezolv o problema careia singur nu-i dau de cap. Trebuie sa fac rost in cel mai scurt timp de o adeverinta pentru recalcularea pensiei. Adeverinta
Ma numesc Vasile Nica si locuiesc in Bucuresti. Apelez la dumneavoastra cu rugamintea de a ma ajuta sa rezolv o problema careia singur nu-i dau de cap. Trebuie sa fac rost in cel mai scurt timp de o adeverinta pentru recalcularea pensiei. Adeverinta trebuie sa o iau de la intreprinderea de Alimentatie Publica Amzei, din sectorul 1. Problema este ca nu reusesc sa dau de urma acestei institutii. De o luna de zile bat pe la usile tuturor institutiilor care m-ar putea ajuta. Fara nici un rezultat. Am fost inclusiv la Arhivele Statului. Parca a intrat in pamant. Nimeni nu stie cum s-a desfiintat si unde este arhiva. M-am gandit ca poate, prin intermediul acestei scrisori, cineva imi va putea da informatiile de care am atata nevoie.


Vasile Nica, Bucuresti


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.